Запази час

Запиши час

Цветът на ириса е като пръстовия отпечатък. Той е уникален за Вас и никой друг в света няма точно същия цвят на очите. Irisception предлага много голям избор от щампи и покрития, вариращи от 20 cм до 180 cм и започващи от 50 лв.

Loading...

Видове печат

Фотохартия
Нашата първокласна фотохартия предлага висококачествени разпечатки с лъскава повърхност, която възпроизвежда покритието, предпочитано от професионалните фотографи. Тя е проектирана да ви осигури най-висока разделителна способност и наситеност на цветовете.
Акрилик Бонд
Вечният дизайн на снимки върху гланц акрил е подходящ за всякакви презентации и отговаря на най-високите професионални стандарти.
Кръгъл Акрилик
Кръглите акрилни формати създават перфектна комбинация с ириса. Те обличат вашия интериор по оригинален начин: геометричната форма се превръща в уникален елемент на визуалния дизайн, подчертавайки изразителната сила на вашия ирис.
Акрилен блок
Самоносещият акрилен блок стои стабилно на всяка равна повърхност. Кристално чистият акрил подобрява цветовете и контрастите и придава на вашата снимка впечатляващ ефект на 3D дълбочина.
Алуминий
Изключително здрав, Алуминий Дибонд остава много лек и идеален за всички формати. Вашата снимка е ламинирана с тънко защитно фолио и монтирана върху Алуминий Дибонд.
Рамки
В галерията има опции за рамки за отпечатъци. Може да се добави съвременна плаваща рамка, за да се придаде повече елегантност и финес на всички Дибонд алуминиеви и акрилни формати.

Галерия

Уникалността, цветовете и детайлите на вашите очи са нашето вдъхновение.

Открийте красотата на вашия ирис сами, като двойка, с приятели или със семейството и се оставете да бъдете очаровани от вашите очи и тези на любимите ви хора.

Виж Галерия